Vita Liberata -suihkurusketus

Vita Liberata -suihkurusketukset harjoitteluhintaan (huom. tauolla toistaiseksi!)

Suihkurusketus on turvallinen tapa hankkia kauniin värinen iho

Suihkurusketuksen avulla saat ihollesi kauniin rusketuksen ilman auringon UV-säteilyä. Suihkurusketuksessa kosmeettinen aine värjää ihon ihon sarveiskerroksen. Aine reagoi ihon pintakerroksen aminohappojen ja proteiinien kanssa. Tuloksena on ruskettuneen näköinen iho.

Vita Liberatan tuotteissa rusketuksen tuottava ainesosa on DHA eli dihydroksiasetoni. Se on kasviperäinen eli tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta.

Vita Liberata ei sisällä hajusteita tai parabeeneja.

 

Mitä suihkurusketuksessa tapahtuu?

Suihkurusketuksessa hienojakoisella sumutinmenetelmällä levitetään itseruskettavaa ainetta kasvoille, säärille tai koko vartalolle.

Järjestä päiväsi niin, että voit antaa rusketusaineen vaikuttaa rauhassa.

Suihkurusketus kestää iholla yleensä n. 7—9 päivää. Sävyn ylläpitämiseksi suositellaan rusketushoitoa n. kerran viikossa. Ihon kosteuttaminen aamuin ja illoin auttaa rusketusta säilymään paremmin ja lähtemään iholta huomaamattomammin. Rusketusvärinä Aurora käyttää Vita Liberatan mediumia.

Harjoitteluhinta suihkurusketukselle on 25 euroa. Varaa aikaa suihkurusketukseen noin 40 minuuttia.

Kenelle suihkurusketus sopii?

Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille. Se sopii myös herkkäihoisille. Huomioithan. että suihkurusketuksen jälkeen iholla on mieto tuoksu, joten en suosittele käsittelyä hajusteallergisille. Tuoksu häviää, kun käyt suihkussa vaikutusajan jälkeen.

Suihkurusketus on myös hyvä vaihtoehto, jos et halua ottaa aurinkoa tai rusketu auringossa. 

Vaalealle iholle voidaan tehdä luonnollisen päivettynyt ilme, kun taas tummemmalle iholle hieman tummempi päivettynyt sävy.

Huom. Suihkurusketus ei anna suojaa auringon UV-säteilyä vastaan!

 

Miten valmistaudun suihkurusketukseen?

Poista ihokarvasi mieluiten pari päivää ennen rusketuskäsittelyä (48 h), jotta ihohuokoset ehtivät sulkeutua.

Vuorokausi ennen tuloasi kuori iho huolella, erityisesti kainalot. Kainalot värjäytyvät helposti väärän värisiksi, jos niihin on jäänyt jäämiä deodorantista. Kiinnitä huomiota myös rintakehän, kyynärpäiden ja polvien huolelliseen kuorintaan. Kuori myös kasvosi. Suihkun jälkeen iho tulee kosteuttaa tasaisesti, mutta älä käytä öljyä sisältäviä kosteusvoiteita tai muita kemikaaleja/hajuvettä.

Ihon tulee olla puhdas ennen käsittelyä. Pese siis pois meikit, deodorantti, hajusteet ja voiteet ennen käsittelyä. Tämä vaikuttaa lopputuloksen tasaisuuteen. Huom. Älä rasvaa ihoa saman päivän aikana ennen rusketukseen tuloa. Älä lisää dödöä tai muita kemikaaleja ihollesi.

Aurorasta saat käyttöösi kertakäyttöiset stringit suihkurusketusta varten. Voit myös tulla bikineillä tai alusvaatteilla (valitse tummat). Voit pitää ylläsi ylä/alaosan tai olla kokonaan ilman. Tilaan ei pääse kukaan ulkopuolinen. Suihkurusketuksen jälkeen aineen annetaan kuivua tiloissani noin 3—5 min.

Päälle kannattaa pukea tummat löysähköt vaatteet, joissa voit olla  8—12 h. Väri kehittyy tämän aikana.

Miten hoidan suihkurusketustani?

Älä kastele ihoa suihkurusketuksen jälkeen. Vältä myös uintia, hikoilua ja kyyneleitä. Varsinainen väri tulee esiin, kun käyt suihkussa varoajan jälkeen.

8—12 tunnin jälkeen käy suihkussa. Älä hankaa ihoa suihkussa tai kuivaa ihoa hangaten pyyhkeellä, vaan taputellen.

Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi.

Suojaa ihosi normaalisti auringon UV-säteilyltä.

Pese värjäytyneet vaatteet mahdollisimman nopeasti. Mahdollinen vaatteisiin tarttunut väri lähtee pesukoneessa. Älä kuitenkaan käytä heti rusketuksen jälkeen valkoisia lakanoita. Huomioithan, että suihkurusketus tuoksuu aluksi iholla miedosti, kunnes pääset suihkuun.

 

 

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.