Volyymiripset

Volyymiripset helpottavat arkeasi ja korostavat kauniisti silmiäsi

Volyymit koostuvat hyvin kevyistä ja pehmeistä viuhkamallisista ripsikuiduista. Ripsikuitu on synteettistä materiaalia. Viuhkat asetellaan luonnonripselle ammattilaisten käyttöön tarkoitetulla ripsiliimalla. 

Volyymien avulla saadaan aikaan näyttävyyttä, tuuheutta ja pituutta, mutta voit myös pyytää luonnollisempaa tulosta. Jos sinulla on esimerkiksi harvat ripset, saat viuhkoista ihanasti tuuhennosta. Aamusi helpottuvat, sillä sinun ei tarvitse taivuttaa ripsiä tai lisätä ripsiväriä! Halutessasi voimme lisätä pidennyksiin kristallin.

Volyymiripset eivät vahingoita luonnonripsiäsi oikein laitettuina ja hoidettuina. Ripsiteknikon vastuulla on tehdä asiakkaan luonnonripsille sopivat pidennykset ja kuunnella asiakkaan toiveita. Ammattilaisen vastuulla on myös huolehtia, että kuituun ei esimerkiksi jää liikaa liimaa tai että kuidut eivät ole liimautuneet toisiinsa kiinni.

Uusiin ripsiin varataan aikaa 2,5–3 tuntia ja huoltoon 1,5–2,5 tuntia. Huoltoväli on noin kolme  – neljä viikkoa.

Volyymiripset.
Kuvituskuva, jossa on piirretty silmiä, ripsia ja pinkkejä huulia.

Lisätietoa volyymiripsien tekniikasta

Volyymiripsitekniikalla yhteen luonnonripseen lisätään viuhka, jossa on yleensä 2–6 ripsikuitua. Kuitujen määrä valitaan luonnonripsen kunnon ja toivotun tuloksen mukaan. Volyymikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut.

Kauneushuone Aurora käyttää laadukkaita ProMade-viuhkoja. Ne ovat käsintehtyjä  ja kevyitä. Kuidut ovat paksuudeltaan 0,05 mm tai 0,07 mm. Kaarevuutta löytyy C, CC tai D vaihtoehtoina. Valittuun kaarevuuteen voi vaikuttaa luonnonripsien kaarevuus.

Kauneushuone Aurora käyttää luonnonripsen ja ripsikuidun välisen liimasidoksen nopeaan kuivattamiseen Ruthie Bellen Superbonder-ainetta. Sen käyttäminen vähentää myös altistumisaikaa liimahöyryille. Tällöin varoaika ripsien kastelemisessa ei ole välttämätön.

Turvallisuus

Panostan turvallisuuteen ja siihen, ettei asiakkaan omille ripsille tule liikaa painoa.

Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 0,07 mm paksuisia kymmenen kuidun viuhkoja (eli 10D viuhkoja) ei mielestäni voi turvallisesti tehdä asiakkaille. Pitkä ja painava kuitu tuo enemmän rasitusta luonnonripselle. Ei kuitenkaan hätää, sillä ripsistä saa upeat turvallisestikin, koska käytössäni on erilaisia paksuuksia!

Jos sinulla on tulossa kertaluontoinen tilaisuus, esimerkiksi häät ja haluat todella näyttävät ripsipidennykset, olethan yhteydessä minuun. Voin tällöin käyttää kevyempiä ripsikuituja, joista voidaan tehdä suurempia viuhkoja.

Volyymiripset.
Kuvituskuva, johon on kirjoitettu "Beauty day" eli kauneuspäivä.

Puhtaanapito

Volyymiripsistä on tärkeä pitää huolta pesemällä ja harjaamalla niitä kevyesti. Pesuun tulee käyttää ammattilaisen suosittelemia aineita. Näin ripsipidennykset pysyvät puhtaina ja paremmin kiinnittyneinä. Tämä antaa uusiutuville ripsille myös tilaa kasvaa.

Pidennysten peseminen pitää lisäksi volyymiripsien viuhkamaisen rakenteen paremmin avonaisena. Viuhka ei nimittäin pysy avonaisena, jos ripsiin pääsee kerääntymään esimerkiksi meikkiä tai ihon öljyä.

Voit ostaa pesua varten luotani pidennyksille sopivaa puhdistusvaahtoa. Pidähän huolen, ettet käytä pidennysten kanssa öljypohjaisia tuotteita, sillä öljy liuottaa liimaa. Valitse silmänympärysvoiteeksi öljytön tuote, jota ei levitetä liikkuvalle luomelle.

Lue lisää kotihoito-ohjeista ja takuusta:

Lopuksi

Huomioithan, että pidennysten lopputulos on aina yksilöllinen. Tulos riippuu muun muassa omista ripsistäsi, käytettyjen kuitujen määrästä, kuitujen kaarevuudesta ja paksuudesta. On tärkeää, että kerrot toiveesi ripsiteknikolle mahdollisimman tarkasti.

Voit myös kysyä minulta rikottua tyyliä volyymiviuhkoista. #Wispy #KimKLashes

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.