Brow Lift

Brow Liftillä kauniit ja muotoillut kulmat

Brow Lift (kulmakarvojen laminointi) on kulmien pitkäkestoista ja kaunista muotoilua. Se saa kulmat näyttämään tuuheammilta. Brow Liftin jälkeen kulmia ei tarvitse meikata.

Brow Liftissä kulmakarvat asetellaan samansuuntaisesti ja siististi. Tulos on hillitympi tai näyttävämpi, sinun mieltymyksesi mukaan. Samalla kulmat voidaan myös värjätä ammattilaisten käyttöön tarkoitetulla kestovärillä. Palveluun kuuluu myös kulmien siistiminen pinseteillä.

Kulmalaminointi avaa katsetta. Käsittelyn avulla saadaan kohotusta, jos kulmat ja luomet ovat hieman painuneet. Voit käyttää normaalisti kulmameikkiä Brow Liftin kanssa.

Hoito sopii yleensä ottaen kaikille kulmakarvoille: tuuheille, vallattomille, ohuille tai epäsymmetrisille. Hyvä lopputulos saadaan myös ei niin runsailla kulmakarvoilla. Huomioithan, että kulmakarvoja tulee kuitenkin olla hoidon onnistumiseksi.

Kauneushuone Aurora käyttää Brow Liftin tekemiseen Elleebanan tuotteita. Hoito kestää noin tunnin.

Käsittelyn vaikutus kestää kulmissa noin 3–6 viikkoa riippuen kulmakarvojen kasvutahdista ja karvanlaadusta. Tulethan käsittelyyn siten, että kulmissa tai niiden viereisillä alueilla ei ole meikkiä.

Kuvituskuva, jossa on mustia kulmakarvoja.

Lisätietoa Brow Liftistä

Brow Liftissä kulmakarvat aluksi pestään huolellisesti. Sen jälkeen niihin levitetään taivutus- ja kiinnitysaineet, jotka saavat karvat taipumaan samaan suuntaan. Kulmat harjataan muotoonsa ja värjätään.

Käsittelyn yhteydessä kulmiin laitetaan ravitsevaa Elleebana ReGen -hoitoainetta, joka vahvistaa ja kosteuttaa kulmakarvoja. Tämän jälkeen kulmat siistitään. Laminoinnin yhteydessä ei suositella kulmien vahausta. Aurorassa kulmat siistitään laminoinnin yhteydessä pinseteillä.

Kulmien käsittely tekee kulmakarvoista huokoisempia, joten kestoväri voi tarttua niihin vahvasti. Kulmat voivat siis olla aluksi tummemmat. Suunnittelethan siis menosi tätä ajatellen.

Huomioithan, että kestoväri kestää kulmissa yleensä noin kolme–neljä viikkoa riippuen esimerkiksi ihotyypistä. Voit tulla kestovärjäyttämään kulmat uudestaan käsittelyjen välissä.

Brow Liftin voi tehdä säännöllisesti. Sen voi uusia Elleebanan tuotteilla aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Väliksi suositellaan kuitenkin 6-8 viikkoa. Uusintahoito voidaan tehdä erikseen tai esimerkiksi Lash Liftin yhteydessä.

Kotihoidosta

Hoidon jälkeen vältä kulmakarvojen kastelua ja hikoilua 24 tuntia. Saunomista, solariumia ja aurongonottoa on hyvä välttää 48 tuntia. Kulmiin ei myöskään saa käyttää meikkiä, öljymäisiä tuotteita tai rasvoja vuorokauteen. Öljymäisiä tuotteita ei tule käyttää huoltovälin aikana. 

Ethän hiero kulmia hoidon jälkeen, jotta ne eivät taitu väärään asentoon. Suosi selälleen nukkumista.

Saat ensimmäisen käsittelyn yhteydessä mukaasi silikoniharjan, jolla voit harjata kulmat nopeasti haluamaasi muotoon (tuuheammiksi tai ohuemmiksi). Muista harjata kulmat, jos ne ovat kastuneet. Kulmien kanssa on erittäin suositeltavaa käyttää hoitavaa kulmakarvageeliä, koska kyseessä on kemiallinen käsittely. Hoitolastani voit ostaa kosteuttavaa ja samalla kiinnittävää geeliä nimeltään Perfect Silk.

Jos käytät kulmakarvojen kasvuun vaikuttavaa seerumia tai lisäravinnetta, käsittelyn vaikutus voi kestää oletettua lyhyemmän aikaa.

Jos olet käyttänyt kulmakarvoissasi ennen hoitoa öljymäisiä tuotteita, se voi vaikuttaa lopputulokseen. Öljy voi tehdä kulmiin kalvon, mikä estää aineiden tehokkaan vaikutuksen.

Suosittelen, että öljypitoisten tuotteiden käyttäminen kulmissa lopetetaan noin kuukausi ennen hoitoa. 

Jos sinulla herää kysyttävää kulmien laminoinnista, otathan yhteyttä Kauneushuone Auroraan. Yhteystiedot löydät täältä.

Lue lisää kotihoito-ohjeista ja takuusta:

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.