Ajanvaraus ja sijainti

18.11.2022: Palailen hiljalleen äitiyslomalta ja otan asiakkaita vastaan toistaiseksi vielä rajoitetusti. Voit olla minuun yhteydessä puhelimitse/sähköpostitse tai Messengerin avulla ajanvaraukseen tai muihin kysymyksiin liittyen. Nettiajanvaraus on toistaiseksi suljettu. Kiitos.

Teen ripsipidennyksiä, ripsien kestotaivutuksia ja kulmien laminointeja kotoisissa oloissa Järvenpään keskustassa. Katso sijainti tarkemmin vierittämällä sivua alaspäin.

Voit varata ajan luokseni verkossa, soittamalla, sähköposti- tai Messenger-viestillä. Yhteystiedot löydät sivun ylä- tai alalaidasta. Olethan kärsivällinen, jos en vastaa heti. Minulla voi olla palvelu kesken, mutta palaan asiaan heti, kun mahdollista. Huomioithan, että vastaan soittoihin ja viesteihin vain työaikojen puitteissa.

Huom. Ajan peruutus ja siirto vain puhelimitse soittamalla. 

Tutustu varausehtoihin täällä.

Sijainti

Kauneushuone Aurora sijaitsee Järvenpään keskustassa. Palvelen yksityisessä tilassa. Saat vielä tarkemmat opastukset perille varatessasi aikaa.

Huom. Vastaanotto toimii ajanvarauksella. Saat minuun yhteyden ma-pe klo 8–20 sekä la klo 10–18. Soitan sinulle takaisin, jos en heti pysty vastaamaan.

Tervetuloa kaunistautumaan!

Kauneushuoneen vieressä on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Jos tulet autolla, voit jättää sen esimerkiksi Kirkkotien päähän. Siellä on ilmainen neljän tunnin pysäköinti. Muista parkkikiekko!

Kirkkotien parkkipaikalta on vain noin 200 metrin (n. 2 min.) kävelymatka kaunistautumispaikalle.  

Huomioithan, että kauneushuone ei ole vastuussa pysäköintisakoista.

Hyvä tietää ennen hoitoon saapumista

Saavuthan paikalle vasta sovittuna aikana ja yksin. Tämä on tärkeää, jotta ehdin muun muassa puhdistaa työtilan tarkasti asiakkaiden välissä. Puhdista ripset ja/tai kulmat huolellisesti ennen palveluun tuloa. Voimakkaan meikin poistosta veloitetaan viisi euroa. Jos silmä- tai kulmameikki (ripsiväri, eyeliner, luomi- tai kulmaväri) joudutaan poistamaan paikan päällä meikinpoistoaineella, se voi vaikuttaa ripsipidennysten pysyvyyteen tai Lash tai Brow Liftin tuloksiin. Tällöin myöskään takuu ei ole voimassa.

Ethän käytä piilolinssejä ripsipidennysten laiton aikana.

Jos olet ottanut ripsipidennyksen muualla kuin Kauneushuone Aurorassa ja olet tulossa huoltoon, varaan sinulle/varaa varmuuden vuoksi uusien ripsipidennysten ajan. Mikäli ripset täyttävät normaalin huollon kriteerit, veloitan normaalin huollon hinnan. On tärkeää, että lähdet kotiin turvallisilla ja kauniilla ripsillä.

Kauneushuone Aurora ei tee ripsipidennyksiä alle 18-vuotiaille. Ikäraja ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin on 16 vuotta.

Kauneushuoneen hoitopöydän korkeudensäätö on sähköinen. Työtila sijaitsee 1. kerroksessa. Sisääntulossa ei ole portaita.

Katso valmistautumis- ja kotihoito-ohjeet tarkemmin täältä.

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.