Lash Lift

Lash Lift on tyvikohotus ripsillesi

Lash Lift on uudenaikainen luonnonripsien kestotaivutuskäsittely. Sen avulla ripset taipuvat kaareviksi tyvestä asti, mikä saa ripset näyttämään yhä pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittelyn jälkeen ripsiin laitetaan hoitavaa ja ravitsevaa seerumia. 

Lash Lift sopii sinulle, kun haluat piristystä ilmeeseen ja näyttävyyttä luonnollisiin ripsiisi, mutta et halua tai voi käyttää ripsipidennyksiä. Se sopii myös herkemmille silmille.

Saat käsittelystä apua myös siihen, jos ripsesi eivät suostu taipumaan ripsentaivuttimella tai jos ripset eivät pysy koko päivää taivutettuina.

Käsittelyssä ripset yleensä myös kestovärjätään, mikä lisää lopputuloksen näyttävyyttä. Myös alaripset saavat samalla värin niin halutessasi.

Vaikutus kestää ripsissä n. 6–8 viikkoa, riippuen ripsiesi kasvutahdista. Vaikutus siis häviää hiljalleen ripsien kasvaessa ja uusiutuessa. Käsittelyn voi tehdä käyttämilläni Elleebanan aineilla säännöllisin väliajoin, minimissään kuuden viikon kuluttua käsittelystä. Suositeltu käsittelyjen välinen aika on kahdeksan viikkoa. Voit tulla kestovärjäyttämään ripsesi käsittelyjen välissä.

Hoitoon varataan aikaa noin yksi tunti. Tulethan käsittelyyn ilman silmämeikkiä!

Lash Lift.

Lisätietoa Lash Liftistä

Luonnollisempi tyyli ripsissä on nyt suosittua!

Perinteisessä ripsipermanentissa ripset ikään kuin kiharretaan, jolloin ne voivat näyttää lyhyemmiltä. Lash Liftissä taivutus taas kohdistetaan ripsien juuriin, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä.

Kestotaivutuksessa ja eli Lash Liftissä ripset taivutetaan silikonimuotin ja vesiliukoisen Lash Lift liiman avulla. Muotteja on erikokoisia: S, M, M1, M2 ja L. Valittu muotti riippuu luonnonripsiesi pituudesta ja siitä, millaista tulosta toivot. Muotti kiinnitetään liikkuvaan luomeen vesiliukoisella liimalla. Tämän jälkeen ripset kiinnitetään muotin päälle, ja niihin laitetaan vaikuttavat aineet.

Käsittelyn yhteydessä tehdään yleensä ripsien kestovärjäys ammattilaisille tarkoitetulla kestovärillä. Väri kestää ripsissä noin kolme–neljä viikkoa.

Käsittelyn jälkeen ripsiin laitetaan hoitavaa ja ravitsevaa Elleebanan Elleeplex-hoitoainetta, joka lisää myös kiiltoa ja volyymia.

Käyttämilläni aineilla Lash Liftin voi tehdä heti ripsipidennysten poiston jälkeen tai ennen ripsienpidennysten laittoa.

Kotihoidosta

Käsittelyn jälkeen vältä ripsien kastelua ja hikoilua 24 tuntia. Saunomista ja solariumia on vältettävä 48 tuntia. 

Ethän myöskään hiero ripsiä heti hoidon jälkeen, sillä niiden muoto saattaa muuttua. Suosi selällään nukkumista.

Voit käyttää ripsiväriä, silmämeikkiä ja meikinpoistoainetta normaalisti varoajan jälkeen.

Lash Liftin kanssa saa käyttää ripsiin jätettävää hoitoainetta, esimerkiksi Perfect Silk Lashes -hoitoainetta, jota voit ostaa luotani. Hoitoainetta voi käyttää vuorokausi (24 h) käsittelyn jälkeen.

Huomioithan, että ripsiseerumi tai ripsien kasvuun vaikuttavat lisäravinteet voivat nopeuttaa taivutuksen ulos kasvamista.

Joskus voi käydä niin, että taivutus jää hieman loivaksi. Tätä välttääkseen öljypitoisten tuotteiden käyttö ripsissä tulisi lopettaa hyvissä ajoin ennen kestotaivutuksen tekemistä. Jos öljy on ehtinyt tehdä kalvon ripseen tai ripset ovat luonnostaan lasimaiset, voidaan uusi taivutus tehdä käyttämilläni aineilla heti lyhyemmällä vaikutusajalla tai viikon kuluttua. Jos sinulla herää kysyttävää taivutuksesta, otathan yhteyttä Kauneushuone Auroraan. Yhteystiedot löydät täältä.

Lue lisää kotihoito-ohjeista ja takuusta:

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.