Tietoa minusta

Aurora Sohon palvelut

Teen volyymiripsiä, klassisia ripsipidennyksiä ja näiden välimuotoa eli hybridiripsiä. Palveluihini kuuluvat myös Lash Lift eli ripsien kestotaivutus ja Brow Lift eli kulmien kestomuotoilu/laminointi sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja kulmien muotoilut. Uutuutena suihkurusketukset!

Minulle on tärkeää tehdä asiakkailleni kauniit, turvalliset ja laadukkaat ripsi- ja kulmahoidot. Kuuntelen toiveitasi, jotta lopputulos on sinulle mieluinen.

Oikein tehtynä ripsipidennykset helpottavat arkeasi. Hyvät ripsipidennykset tunnistat muun muassa siitä, että ne ovat erotellut toisitaan, eikä niiden kiinnittämiseen ole käytetty liikaa liimaa.

Käytän työtilassani tehokasta kohdeimuria. Pidän huolta työturvallisuudesta, joten käytän työssäni puhaltimella varustettua raitisilmamaskia.

Yritykseni y-tunnus on 3098359-7.

Service also available in English. Please feel free to contact me if you need any further information.

Koulutus

Olen kouluttautunut ripsi- ja kulmateknikko. Suoritin Studio Glamourin klassisten ripsien koulutuksen vuonna 2018. Osallistuin Ruthie Bellen volyymiripsien koulutukseen vuonna 2018. Samana vuonna kävin myös Ruthie Bellen Lash Lift -kurssin. Diamond Beauty Trainingin järjestämän kulmakarvojen laminointikoulutuksen ja kulmakarvojen muotoilukurssin suoritin vuonna 2020. Kesäkuussa 2020 suoritin Beauty Passionin Kestopigmentoinnin perusteet -kurssin. Löydät työpisteeltäni kaikista koulutuksista todistukset.

Käytännöt

Huolehdin siitä, että työvälineet ovat hygieenisiä. Työpisteeltäni löytyy kuumailmasterilaattori, kuulasterilaattori ja ammattikäyttöön tarkoitettuja desinfiointiliuoksia. Hoitopedin suoja vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Käytössäni on ammattikäyttöön tarkoitettu moottoroitu hengityssuojain.

Opastan asiakkaitani pitämään hyvää huolta ripsistä ja hygieniasta. Tähän kuuluu muun muassa ripsien säännönmukainen peseminen asianmukaisella pesuaineella, ja ripsien harjaaminen niille tarkoitetulla kierreharjalla.

Jokainen ripsipidennys on yksilöllinen riippuen omien ripsiesi pituudesta, vahvuudesta ja määrästä ja silmiesi muodosta. Jos haluat vaihtelua ripsityyliin, juttele rohkeasti kanssani! Tärkeää on löytää ripsityyli, joka ei vahingoita ripsiäsi. Ripsien mallia voidaan muokata huollossa erilaiseksi, mutta dramaattiset muutokset eivät ole aina mahdollisia.

Huolehdin, että asiakastiedoistasi löytyy tieto käytettyjen ripsikuitujen kaarevuuksista ja pituuksista sekä pidennysten mallista. Säilytän tietoja lukitussa laatikossa, koska asiakkaideni yksityisyyden suoja on minulle tärkeää.

Otan ripsistä tai kulmista ennen ja jälkeen -kuvat omaan ja mainoskäyttöön. Rajaan kuvat niin, ettei niistä pysty tunnistamaan asiakasta. Säilytän rajattuja kuvia salasanan takana ja poistan turhat. Halutessasi voit myös kieltäytyä kuvan ottamisesta.

Turvallisuus

Ripsikuitujen laitto ei saa aiheuttaa kipua, eikä valmiiden ripsipidennyksien kuulu tuntua epämiellyttäviltä. Kerrothan laiton aikana, mikäli jokin askarruttaa sinua. Voit myös kertoa minulle, mikäli kärsit esimerkiksi levottomista jaloista. Tällöin osaan varata käyntiisi hieman enemmän aikaa. 

Ripsiteknikon velvollisuuteen kuuluu ilmoittaa asiakkaalle, mikäli ripset ovat kärsineet johtuen esimerkiksi väärästä laittotavasta ja suositella tarvittaessa lepotaukoa ripsille.

Ilmoitathan minulle, jos olet saanut aiemmin allergisen reaktion ripsipidennyksistä, ripsien kestotaivutuksesta tai kulmien laminoinnista. Voin kieltäytyä tekemästä ripsipidennystä, jos ripset ovat pahasti vaurioituneet tai jos olet saanut allergisen reaktion. Jos iho on rikki käsiteltävältä alueelta, ei toimenpidettä voi myöskään tehdä. Teen päätökset aina asiakkaan parasta ajatellen. 

Työtilassa on ammattivälineistöä ja teräviä instrumentteja, joten se ei valitettavasti sovellu lapsille. Saavuthan yksin paikalle.

Tervetuloa rentoutumaan

Olet lämpimästi tervetullut luokseni kaunistautumaan! Myös muista ammattiliikkeistä tulevat asiakkaat ovat sydämellisesti tervetulleita.

Katso liikkeen sijainti kartalla ja pysäköintimahdollisuudet Ajanvaraus-kohdasta. Tutustu varausehtoihin tarkemmin täällä.

Lue lisää palveluista, kotihoito-ohjeista ja takuusta kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Työntekijät

Aurora Sohon omakuva.

Aurora Soho / Annu Piensoho
Lash & Brow Artist

puh. 040 8424 104

sähköposti: aurora.soho@kauneushuoneaurora.fi

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.