Nettiajanvaraus

​Aloita valitsemalla haluamasi palvelu tai palvelut

HUOM! Nettiajanvaraus on suljettu toistaiseksi. Palailen äitiyslomalta ja otan asiakkaita vastaan toistaiseksi vielä rajoitetusti. Ajanvaraukseen liittyen voit olla minuun yhteydessä puhelimitse/sähköpostitse tai Messengerillä. Kiitos ymmärryksestä.

Voit varata 1–3 palvelua. Valitse ensin yksi palvelu ja aika. Jos haluat varata myös toisen ajan, siirry tämän jälkeen takaisin valikkoon ja valitse haluamasi toinen palvelu ja aika ensimmäisen perään. Tarkistathan varaamasi päivämäärän ja sähköpostiosoitteesi ennen lomakkeen lähetystä.

Huom. Varaa aika kuluvalle päivälle aina puhelimitse: 040 8424 104. Näin vältymme päällekkäisyyksiltä. Voit myös kysyä lisää aikoja puhelimitse. Nettiajanvaraus seuraavalle päivälle on mahdollista klo 20 asti.

Tilaus on vahvistunut, kun olet siirtynyt lomakkeen lähetyksen jälkeen Kiitos-sivulle ja saanut sähköpostiisi vahvistuksen. Vahvistus lähetetään manuaalisesti, joten lähetyksessä voi kestää hetki. Viestissä on myös tarkemmat ohjeet perille löytämiseksi.

Jos suositeltu huoltovälisi on venynyt tai tulet toisesta kauneushoitolasta ripsihuoltoon, varaa uusien ripsien aika. Näin aikaa on riittävästi, vaikka kyse olisikin huollosta.

Aikaa varatessasi sitoudut noudattamaan varausehtoja.

Pidätän oikeuden muuttaa aukioloaikoja ja tehdä loma-aikoihin ja pyhäpäiviin liittyviä muutoksia.

Lähetä

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.