Klassiset ripset

Klassinen pidennys – perinteistä kauneutta

Klassisessa (niin kutsutuissa perinteisessä) ripsipidennyksessä ripsiteknikko liimaa yhden synteettisen ripsikuidun aina yhteen sopivan mittaiseen luonnonripseen. Kuituja laitetaan siis saman verran, kuin sinulla on omia sopivan pituisia ripsiä.

Klassiset ripset sopivat erityisesti henkilöille, joiden ripset ovat luonnostaan tuuheat tai jos tavoitellaan mahdollisimman luonnollista lopputulosta.

Huomioithan, että klassisten ripsipidennysten lopputulos on aina yksilöllinen. 

Uuden klassisen ripsipidennyksen laittoon varataan 2–2,5 tuntia ja huoltoon 1–2 tuntia. Huoltoväli on noin 2,5–3 viikkoa.

Klassinen ripsipidennys.
Kuvituskuva, johon on piirretty vaaleanpunaisia, erimuotoisia ripsiä.

Lisää klassisten ripsien tekniikasta

Kauneushuone Aurora käyttää klassisissa ripsipidennyskuiduissa 0,15 mm:n paksuutta, ja Ruthie Bellen ripsikuituja. Erittäin luonnolliset tai näyttävämmät tulokset ovat mahdollisia. Kysy siis rohkeasti rikottua tyyliä! 

Paksuuden lisäksi kuiduissa on valittavana eri pituuksia ja kaarevuuksia. Kaarevuutta löytyy L, C tai D vaihtoehtoina.

Kauneushuone Aurora käyttää luonnonripsen ja ripsikuidun välisen liimasidoksen nopeaan kuivattamiseen Ruthie Bellen Superbonder-ainetta. Sen käyttäminen vähentää myös altistumisaikaa liimahöyryille. Tällöin varoaika ripsien kastelemisessa ei ole välttämätön.

Puhtaanapito

Klassisesta ripsipidennyksestä on tärkeää pitää huolta pesemällä niitä. Pidennyksiä on myös harjattava kevyesti. Asianmukaisella hoitamisella pidennykset pysyvät kauniina ja siistinä pidempään.

Jos ripsipidennyksiin kerääntyy ihon öljyä ja meikkiä, ovat pidennykset vaarassa irrota ennen aikojaan. Säännöllisellä pesulla ehkäistään myös silmätulehdusten syntyminen.

Pesuun käytetään ripsiteknikon suosittelemia tuotteita. Voit ostaa luotani pidennyksille sopivaa puhdistusvaahtoa.

Pidähän huolen, ettet käytä pidennysten kanssa öljypohjaisia tuotteita, sillä öljy liuottaa liimaa. Valitse silmänympärysvoiteeksi öljytön tuote.

Lue lisää kotihoito-ohjeista ja takuusta:

Klassinen ripsipidennys.

Lopuksi

Huomioithan, että pidennysten lopputulos on aina yksilöllinen. Tulos riippuu muun muassa omista ripsistäsi sekä käytettyjen kuitujen kaarevuudesta ja paksuudesta. On tärkeää, että kerrot toiveesi ripsiteknikolle mahdollisimman tarkasti.

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.