Hybridit

Hybridiripset yhdistävät parhaimmat puolet klassisista ripsistä ja volyymiripsistä

Hybrideissä sekoitetaan klassisia ripsikuituja ja volyymiviuhkoja. Ne ovat siis klassisten ripsien ja volyymiripsien sekoitus. Hybridiripsistä voidaan myös käyttää nimitystä Kim K -ripset. Siinä malliin luodaan rikkonaisuutta klassisilla kuiduilla tehdyillä ”piikeillä”. Vielä näyttävämmät Kim K-ripset pystytään luomaan volyymeillä.

Hybriditekniikassa voidaan asetella saman pituisia tai pidempiä ja lyhyempiä ripsikuituja sekaisin asiakkaan luonnonripset huomioiden. Kun eri pituuksia sekoitetaan, saavutetaan rikottu linja. Hybridiripset ovat olleet erityisen suosittuja Yhdysvalloissa, mistä niiden suosio on hiljalleen levinnyt muualle maailmaan.

Hydridiripset eivät vahingoita luonnonripsiäsi oikein laitettuina ja hoidettuina. 

Uusiin hydridiripsiin varataan aikaa 2–3 tuntia ja huoltoon 1,5–2 tuntia. Huoltoväli on noin kolme viikkoa.

Lisätietoa tekniikasta

Volyymiripsitekniikalla yhteen luonnonripseen lisätään viuhka, jossa on 2–6 ripsikuitua. Kuitujen määrä valitaan halutun tuuheuden ja luonnonripsen kunnon mukaan. Volyymikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut.

Klassisessa ripsipidennyksessä yhteen omaa ripseen liimataan aina yksi klassinen kuitu. 

Kauneushuone Aurora käyttää ProMade-viuhkoja. Ne ovat käsintehtyjä, kevyitä ja laadukkaita. Kuidut ovat paksuudeltaan 0,05 mm tai 0,07 mm. Kaarevuutta löytyy C, CC tai D vaihtoehtoina.

Klassisissa pidennyskuiduissa käytetään 0,15 mm:n paksuutta. Kaarevuutta löytyy C tai D vaihtoehtoina.

Käytetty kuidun paksuus, kaarevuus ja pituus valitaan luonnonripsien mukaan.

Kauneushuone Aurora käyttää luonnonripsen ja ripsikuidun välisen liimasidoksen nopeaan kuivattamiseen Ruthie Bellen Superbonder-ainetta. Aine vähentää myös altistumisaikaa liimahöyryille. Myöskään varoaikaa ripsien kastelemisessa ei tällöin tarvita.

Turvallisuus

Panostan turvallisuuteen ja siihen, ettei asiakkaan omille ripsille tule liikaa painoa. Liika paino vahingoittaa luonnonripsiä.

Ripsiteknikon vastuulla on tehdä asiakkaan luonnonripsille sopivat pidennykset ja kuunnella asiakkaan toiveita. Ammattilaisen vastuulla on myös huolehtia, että kuituun ei esimerkiksi jää liikaa liimaa tai että kuidut eivät ole liimautuneet toisiinsa kiinni.

Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi painavia seitsemän tai kymmenen kuidun viuhkoja (eli esimerkiksi 0.07 mm:n paksuisia 10D viuhkoja) ei voi turvallisesti tehdä asiakkaille. Pitkä ja painava kuitu tuo luonnollisesti enemmän rasitusta luonnonripselle. Ripsistä saadaan kuitenkin kauniit ja näyttävät myös turvallisesti tehtyinä.

Hybridiripsipidennys.

Puhtaanapito

Hydridiripsistä on tärkeä pitää huolta pesemällä niitä säännöllisesti ja harjaamalla niitä kevyesti. Näin pidennykset pysyvät puhtaina ja paremmin kiinnittyneinä.

Volyymiripsien viuhkamainen rakenne ei pysy avonaisena, jos ripsiin pääsee kerääntymään esimerkiksi meikkiä tai ihon öljyä.

Pesuun tulee käyttää ammattilaisen suosittelemia aineita. Voit ostaa pesua varten luotani ripsipidennyksille sopivaa puhdistusvaahtoa.

Pidähän huolen, ettet käytä pidennysten kanssa öljypohjaisia tuotteita, sillä öljy liuottaa liimaa. Valitse silmänympärysvoiteeksi öljytön tuote, jota ei levitetä liikkuvalle luomelle. 

Lue lisää kotihoito-ohjeista ja takuusta:

Lopuksi

Huomioithan, että pidennysten lopputulos on aina yksilöllinen. Tulos riippuu omista ripsistäsi, käytettyjen kuitujen määrästä, kuitujen kaarevuudesta, paksuudesta ja pituudesta. On tärkeää, että kerrot toiveesi ripsiteknikolle mahdollisimman tarkasti.

© Kauneushuone Aurora 2021

Build by

Aurora Sohon logo.