Varausehdot kannattaa lukea läpi, jotta tiedät, mihin sitoudut

Olen päivittänyt varausehdot kotisivuilleni. Sinun täytyy hyväksyä varausehdot, jos päädyt tekemään ajanvarauksen Auroraan. Lyhykäisyydessään, asiat on järjestettävissä, kunhan yllättävän tilanteen sattuessa tartutaan heti puhelimeen ja hoidetaan asia yhdessä.

Miksi viime hetken peruutukset tai kokonaan peruuttamatta jätetyt ajat harmittavat yrittäjää?

Haluan avata hieman tilannettani ja yrittäjyyttä. Kuvitellaan, että asiakas peruu varatun ajan alle vuorokausi ennen sovittua aikaa, enkä ehdi saada tilalle toista asiakasta. Tästä koituu yrittäjälle taloudellista tappiota. Jos aikaa ei ole peruutettu tai siirretty varausehtojen mukaan, asiakkaalle lähetetään lasku. Miksi lasku? Kiusallaan tai rahan ahneuksissaan yrittäjät eivät tätä tee.

Jos varatun palvelun hinta on esimerkiksi 80 €, yrittäjän palkka ei ole 80 €. Summasta vähennetään palvelun verot ja materiaalikulut. Myös aika on rahaa. Työhön, esimerkiksi ripsipidennysten tekemiseen, voi parhaimmillaan mennä 2,5 – 3 tuntia. Tämän lisäksi työpiste valmistellaan ja siivotaan ennen ja jälkeen seuraavaa asiakasta.

Palvelujen hinnoista vähennetään vielä muun muassa työpisteen lainakulut, sähkö, vesi, vastuuvakuutus, kotisivujen ylläpito, maksupäätteen provisio ja siivousaineet.

Kun varattu hoito perutaan viime hetkellä tai paikalle jätetään tulematta ilmoittamatta, yrittäjälle jää hoidettavaksi yllä mainittuja kuluja, mutta tuloa ei muodostu.

Sakset ovat setelinipun päällä.

Mitä varausehdot pitävät sisällään?

Varauksen siirto ja/tai peruminen 24 tuntia ennen palvelun alkamista on maksutonta. Sen jälkeen veloitus on 50 % tai 90 % hoidon hinnasta. Alle 24 tunnin sisällä peruutetusta tai siirretystä ajasta peritään 50 % varatun palvelun hinnasta. 90 % peritään, jos jätetään kokonaan peruuttamatta tai perutaan alle kaksi tuntia ennen varattua aikaa.

Jos varattu aika jää käyttämättä, eikä varausehtoja noudateta, lähetän asiasta laskun. Alle vuorokaudessa en useimmiten saa ketään toista asiakasta aikasi tilalle.

Mitä jos sairastun?

Asiakkaan äkillisissä sairaustapauksissa varausehtojen suhteen on joustavuutta. Ajan voi siirtää, kunhan asiasta ilmoitetaan mahdollisimman pian. Voit lukea tarkemmin ehdot läpi sairaustapausten suhteen täällä.

Lyheysti: jos sairastut, ilmoita minulle heti puhelimitse tai aukioloaikojen ulkopuolella tekstiviestitse. Aika siirretään puhelun/viestimisen yhteydessä.

Miksi ilmoitus on tehtävä pääasiallisesti puhelimitse? Olen nimittäin saanut viime tingassa lähetettyjä viestejä, mutta en pysty työn lomassa lukemaan sähköpostiani tai tekstiviestejä. Viestit siis jäävät helposti huomaamatta. En myöskään aina ole saanut asiakasta kiinni viestin lähettämisen jälkeen eli asia on jäänyt keskeneräiseksi.

Hoidetaan asia yhdessä, niin molemmille jää hyvä mieli.

Kiitos ymmärryksestäsi

Kiitos, että luit kirjoitukseni, vaikka aihe ei välttämättä ole mukavimmasta päästä.

Voit tutustua varausehtoihin täällä:
https://www.kauneushuoneaurora.fi/varausehdot

© Kauneushuone Aurora 2020

Build by

Aurora Sohon logo.