Ratkaisu suoriin ripsiini!

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus oli sopiva ratkaisu suoriin ripsiini. Pääsin eroon ripsentaivuttimesta enkä tökkää maskaraa enää yhtä helposti silmiini!

Olin aiemmin vannoutunut ripsienpidennysten käyttäjä, mutta minusta tuli uskollinen Lash Lift -asiakas

Vihaan ripsientaivutinta, ripsivärin kanssa taiteilua ja sitä, kuinka tökkään aamuisin maskaraa silmääni. Minulla on lyhyet, suorat ripset. Kun taivutan ripseni, taivutus pysyy hyvänä vain tunnin tai pari. Lopulta minulla on laskeutuneet ripset ja pahimmillaan maskara kutittaa silmiäni.

Näiden seikkojen takia olen ollut vuosia asiakkaan roolissa ripsienpidennysten huollossa. Halusin kuitenkin pitää hieman taukoa pidennyksistä ja kasvattaa ja hoitaa ripsiäni ripsiseerumilla. (Seerumia voi muuten käyttää myös ripsipidennysten kanssa.)

 

Temppuilevat luonnonripseni

Sain nopeasti tarpeekseni luonnonripsieni kanssa taiteilusta. Jokainen pidennyksiä käyttänyt tietää, miten tylsiltä luonnonripset voivat näyttää pidennysten poistamisen jälkeen, vaikka ne olisivat asennettu ja huollettu ammattitaidolla.

Päätin kokeilla Lash Liftiä. Ammattilaisena tiedän, että taivutus toimii lyhyisiinkin ripsiin, mutta silti ajattelin, että minun ripsiini ei kyllä toimi mikään. Halusin kuitenkin helpotusta arkeeni, joten annoin kestotaivutukselle mahdollisuuden.

Ripseni taipuivat ylöspäin! En tarvitse ripsientaivutinta enkä ripsiväriäkään, sillä luonnonripset värjätään hoidon yhteydessä. Kestovärin lähtiessä, voin käyttää ripsiväriä. Koska ripset ovat kauniisti kaarella, niihin on paljon helpompi levittää maskaraa. Enpä ole aiemmin kokenut sellaista ongelmaa, että ripseni ovat niin pitkät, että maskaraa tarttuu yläluomiin, jos en anna sen rauhassa kuivahtaa. Ehkäpä tämä onkin myönteinen ongelma.

Luonnollisuus toimii (jopa minulla)!

Kauneudessa tavoitellaan nyt luonnollisuutta. Jos haluan lisänäyttävyyttä, käytän magneettiripsiä Lash Liftin kanssa. Voit tutustua magneettiripsien laittoon täällä. Minusta tuntuu, että liftauksesta en luovu heti. Erityisesti odotan sitä, miten kestotaivutus helpottaa arkeani kesähelteellä. Voit katsoa lisää kuvia Lash Liftin tuloksista Auroran galleriasta.

Kerro myös kaverillesi:

© Kauneushuone Aurora 2020

Build by

Aurora Sohon logo.