Kauneushuone Auroran nimi sai alkunsa Espanjasta

Aurora-nimeen liittyy tarina hylätystä koirasta ja eläinrakkaasta Annusta

Auroran nimipäivää vietettiin 10.3.2020. Aurora on minusta nimenä superkaunis, ja siihen liittyy myös tarina. Tarina selittää sen, mistä Kauneushuone Aurora ja toiminimi Aurora Soho niminä juontavat juurensa.

Lomailin äitini kanssa Esteponassa Espanjassa vuonna 2017. Vierailimme Casareksessa, valkoisessa kylässä, jossa pieni hylätty koira seurasi toiveikkaana turisteja. Koiran turkki oli takkuinen ja iho halkeili. Lisäksi koiran kynnet kasvoivat rullalle ja koira oli täynnä kirppuja.

Olen erittäin eläinrakas ja olen ollut vuosia mukana vapaaehtoisena rescueyhdistyksessä. Tämän johdosta minulla on yleensä matkoillani mukana vettä ja ruokaa koirille ja kissoille repussa. Tarjosin koiralle ruokaa, mutta se halusi vain juoda valtavasti.

Tarinassa on onnellinen loppu

Kun olimme lähdössä kylästä pois, koira seurasi meitä. Tiesin, etten voi kääntää sille selkääni. Veimme koiran äidin kanssa luotettavalle paikalliselle koiratarhalle, jossa se pestiin. Koira sai myös loishäädön, ja sen kynnet leikattiin.

Sain valita kaunokaiselle nimen ja valitsin Auroran. Aurora löysikin pian uuden kodin! Tämän pienen koiran ansiosta valitsin myös yritykseni nimeksi ja taiteilijanimekseni Auroran.

Olen syntymänimeltäni Annu Piensoho, mutta taiteilijanimeltäni Aurora Soho. Minulla on aina ollut haaveena työskennellä ulkomailla ja koen, että taiteilijanimestäni on tulevaisuudessa apua yrityksen kansainvälistymisessä ja tuotesuunnittelussa.

Kerro myös kaverillesi:

© Kauneushuone Aurora 2020

Build by

Aurora Sohon logo.