Kauneushuone Aurora huolehtii työtilan puhtaudesta ja viihtyisyydestä

Otan asiakkaita vastaan ajanvarauksella

Koronaviruksen, vatsataudin ja muiden pöpöjen jyllätessä on hyvä hetki kirjoittaa Kauneushuone Auroran toimintatavoista puhtaanapitoon, hygieniaan ja viiihtyisyyteen liittyen.

Koska vastaanottoni toimii ajanvarauksella, asiakkaat eivät voi niin sanotusti tulla ja mennä ovesta. Otan päivässä vastaan muutaman asiakkaan. Kipeitä asiakkaita en ota vastaan. Tällaisessa tapauksessa siirrämme ajan puhelimitse.

Huolehdin jatkossa siitä, että jokainen asiakas pesee kätensä ja/tai käyttää käsidesiä saapuessaan työtilaan. Sama koskee tietysti minua.

Tehostettu siivousrutiini

Kuten aikaisemminkin, vaihdan jokaisen asiakkaan palvelemisen jälkeen hoitopöydän ja päätuen suojat puhtaisiin. Desinfioin käytetyt välineet ja työpinnat, mikä on normaalikäytäntö ja vaatimus tällä alalla. Käytössäni on kuumailmasterilaattori, kuulasterilaattori ja ammattikäyttöön tarkoitettuja desinfiointiliuoksia.

Desinfioin myös pinnat, joihin asiakas koskee. Tehostan entisestään siivousrutiineja. Kiinnitän huomiota erityisesti kädensijoihin ja WC-tiloihin. Kädensijat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Käsihygienian ylläpito on huomioitu. Asiakkaille on esillä WC-tiloissa käsidesiä, saippuaa ja paperisia kertakäyttöpyyhkeitä. Luonnollisesti minä desinfioin käteni aina ennen asiakaskontaktia ja pesen käsiäni tehostetusti.

Pidetään toisistamme huolta!

Kauneushoidon aikana käytän ammattikäyttöön tarkoitettua 3M:n moottoroitua hengityssuojainta ja suojaavia käsineitä. Tilassani on tehokas kohdeimuri. Ja jotta tila ei muistuttaisi liikaa lääkärin vastaanottoa, se on sisustettu rakkaudella. Työtila on kotoisa ja valoisa ja taustalla soi rentoutusmusiikki. Välillä jopa rock, jos asiakas näin haluaa!

Palvelen asiakkaitani muuten normaalisti, viranomaisohjeita seuraten.

Muista jäädä kotiin lepäämään, jos olet kipeä. Sairastapauksessa voit minulle soittamalla siirtää aikaasi. Voit tutustua tarkemmin varausehtoihin äkillisissä sairastumisissa täältä.

Jos olet tullut juuri kotiin ulkomailta, pidä kahden viikon tauko kauneushoitoon tulosta.

Kiitos, että ymmärrät. Pidetään huolta toisistamme!

Kerro myös kaverillesi:

© Kauneushuone Aurora 2020

Build by

Aurora Sohon logo.